Kom het nieuwe clubshirt passen!

Beste Hanenburgers, 
 
In deze gekke tijd waarbij we gelukkig nog wel mogen tennissen, maar helaas met allerlei beperkingen, vonden we het als bestuur tijd voor iets leuks! 
 
Er is al vaak gesproken over een clubshirt en bij ingang van het nieuwe seizoen is dit shirt er voor jullie allemaal! De jeugdspelers hebben al shirts, de senioren konden natuurlijk niet achterblijven. 
 
Bij het afhalen van jullie pasjes voor het nieuwe seizoen in het voorjaar, willen we jullie graag het nieuwe shirt met Hanenburglogo meegeven. Een cadeautje van de club! 
 
Maar we willen natuurlijk graag dat jullie het shirt ontvangen in de juiste maat en in de pasvorm naar keuze. Daarom zijn de shirts op vijf momenten te bekijken, te bevoelen en eventueel te passen. Je schrijft dan bij je naam op de lijst je maat en pasvorm naar keuze en dat shirt ligt in het laatste weekend van maart voor je klaar. 
 
De momenten waarop de test shirts op Hanenburg zijn, samen met een speciaal aangestelde “pascommissie” zijn (jullie vinden ons links, bij het huisje van de wedstrijdleiding bij toernooien): 
 
Donderdag 11 februari tussen 15 en 19 uur 
Woensdag 17 februari tussen 10 en 12 uur 
Woensdag 17 februari tussen 18 en 20 uur 
Vrijdag 19 februari tussen 17 en 20 uur 
Zaterdag 20 februari tussen 10 en 12 uur 
 
Mocht je geen tijd hebben om te komen kijken, mail ons dan je maat en je voorkeur voor een dames of heren shirt via nieuws@hanenburg.com. De damesshirts zijn getailleerd en zijn er in S, M, L en XL en de heren in S, M, L, XL, 2XL, 3XL en 4XL. Let wel, de shirts vallen erg klein, dus bestel ruim een maat groter dan je normaal zou doen. 

Wil je een extra shirt bestellen, dan kan dat tegen betaling van € 20,00
 
Mocht je niets doorgeven, dan kunnen we helaas ook geen shirt voor je bestellen. Dus zorg dat wij je keuze weten voor 20 februari! 
 
Jeugdspelers die nog geen shirt hebben of een andere maat nodig hebben, kunnen zich melden bij de Jeugdcommissie! 
 
Groeten Het Bestuur 
En de “pascommissie” Ellen, Addie en Nathalie