Over HTV Hanenburg

Over HTV Hanenburg

Het park heet Hanenburg en de vereniging heet HTV Hanenburg, soms ietwat verwarrend, maar door goede samenwerking alleen maar leuk. Er is voor ieder wat wils op dit mooie park met goed onderhouden gravelbanen en nieuwe smashcourtbanen.

HTV Hanenburg heeft een leuke activiteitencommissie die regelmatig activiteiten organiseert zoals thematoernooien, clubkampioenschappen en uitwisselingen met andere verenigingen. Daarnaast hebben wij een zeer actieve jeugd afdeling, met een grote groep jonge tennissers in alle leeftijds-categorie├źn. Een groot deel hiervan volgt lessen bij de tennisschool die is gevestigd op het park.

De leukste tennisvereniging voor iedereen.

Wij bieden voor elk type tennisser een passend abonnement. Van een dagdeel tennissen tot onbeperkt gebruik kunnen maken van de banen, voor jong en oud is er plaats bij onze vereniging. Schrijf je hier in voor het seizoen 2023 dat loopt van 1 april tot de kerstvakantie.

Buiten alle gezelligheid wordt bij ons ook zeker competitief getennist. Wij worden elk voor – en najaar vertegenwoordigt door ongeveer 20 teams die meedoen aan de KNLTB competitie. Uiteraard met na de wedstrijden weer de ouderwetse gezelligheid van onze club!

Weet je het nog niet zeker?
Kom dan op een woensdagavond gratis rackettrekken en proef de tennissfeer (maximaal drie keer).

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier.