Lid worden van HTV Hanenburg Tennisvereniging in Den Haag

Lid Worden

Leuk dat je overweegt om lid te worden van onze mooie tennisvereniging HTV Hanenburg!

HTV Hanenburg is een middelgrote tennisvereniging met zo’n 280 leden. Het spelersniveau varieert van beginner (9) tot ver-gevorderde competitiespeler (3). Voorop staat bij ons altijd de gezelligheid en de sportiviteit.  Op deze pagina vind je alle voordelen van een lidmaatschap.

Wat moet je weten over het lidmaatschap?

HTV Hanenburg heeft speelmogelijkheden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 23:00 uur en in het weekend tot 17:30 uur. In de herfst en winter kan er gespeeld worden tot 22.00 uur en in het weekend tot zonsondergang. Je kunt op deze tijden vrij spelen, maar de vereniging organiseert ook verschillende activiteiten bijvoorbeeld onderlinge toernooien of klaverjasavonden. Ons seizoen loopt van eind maart tot de kerstvakantie.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich snel thuis voelt bij HTV Hanenburg. Aarzel niet om contact op te nemen met welke vraag dan ook. Het is uiteraard niet verplicht, maar elk nieuw lid van de vereniging kan gekoppeld worden aan een soort mentor, hierdoor leer je in korte tijd veel mensen kennen om lekker mee te tennissen.

Voordelen lidmaatschap
✔️ Altijd vrijspelen! We maken gebruik van een digitaal afhangsysteem waarmee je voor 60 minuten een baan kan huren.
✔️ HTV Hanenburg heeft 3 gravel buitenbanen ter beschikking en op drukke tijden zelfs 5!
✔️ Een baan reserveren gaat snel en bovendien eenvoudig via de KNLTB ClubApp.
✔️ Doordat we een relatief kleine club zijn, is er veel ruimte om te tennissen en snel nieuwe tennis-maatjes te ontmoeten.
✔️ Elke week zijn er 2 Rackettrek momenten met de bedoeling om onderlinge wedstrijdjes in wisselende samenstelling te spelen. Hierdoor leer je als nieuwe lid snel onze andere leden kennen.
✔️ Als lid kun je deelnemen aan de competitie van de KNLTB. We hebben teams actief in voor- en najaarscompetitie.
✔️ We organiseren veel onderlinge toernooien en gezellige evenementen voor de leden, bijvoorbeeld het pannenkoeken familie toernooi, Clubkampioenschappen enkel en dubbel en meerdere klaverjasavonden.
✔️ Tennisschool Van Hal geeft professionele lessen, trainingen en clinics op alle niveaus waarmee je jouw tennisskills kunt verbeteren.