Tennisles? Schrijf nu in bij onze nieuwe tennisschool

Graag stellen we onze nieuwe trainers aan jullie voor! Vanaf 29 maart zullen zij de lessen verzorgen op ons park. Voor iedereen die al les had of plannen heeft om weer te gaan trainen: Meld je aan via Inschrijfformulier Hanenburg – Van Hal Tennis.

 

Van Hal Tennis

Wij zijn Niels van Hal en Ferry Janmaat. Na meer dan 15 jaar ervaring te hebben in de tenniswereld als trainers, managers, opleiders en coaches zetten Ferry en Niels de tennisschool Van Hal Tennis samen voort.

Niels: ‘Kwaliteit op en naast de baan behaal je niet alleen, in Ferry heb ik een trainer gevonden die op alle vlakken mijn tennisschool en de leerlingen kan versterken. Er is geen betere partner te vinden, mijn visie is dat wij met z’n tweeën meer kwaliteit bieden aan al onze spelers.’

Ferry: ‘In Niels van Hal heb ik iemand gevonden die dezelfde passie en blik op tennis deelt. Het is gaaf om met zo een talentvolle speler en ervaren trainer/coach samen aan de slag te kunnen gaan onder één tennisschool.’

Niels is na zelf te spelen in het nationale team van Nederland naar Barcelona gegaan om te trainen. Hier heeft hij een enorme levenservaring opgedaan, omdat hij regelmatig met de toenmalige Spaanse toppers mocht trainen en veel internationale toernooien heeft gespeeld.

Terug in Nederland is hij allebei de opleidingen gaan doen voor tennistrainer bij de KNLTB.

Als coach heeft Niels twee landstitels behaald in de Eredivisie van Nederland en werd in 2015 gekozen tot trainer van het jaar door de KNLTB.

Ferry is na de top 100 van NL gehaald te hebben gaan studeren aan de Academie van Lichamelijke opvoeding (HALO). Na de opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in sport coaching, sportpsychologie, de tennisopleiding (KNLTB) en jeugdsport in Londen (tennis vanaf 3 jaar oud).

Als trainer/coach heeft hij spelers vanaf 3 jaar oud opgeleid tot zij in de leeftijd onder 12, 14 en 16 in de top 10 van Nederland en top 200 van Europa hebben behaald en nu nog in de top aan het spelen zijn.

Naast trainingen zullen wij activiteiten naast de baan verzorgen. Samen met de verenigingen waarmee wij samenwerken zullen wij volle agenda’s maken voor alle spelers van de club. Van jong, jeugd tot senior zal er genoeg te doen zijn om tennis naast de trainingen met veel plezier te blijven beoefenen en mensen te leren kennen.

Van Hal Tennis staat voor passie, motivatie, betrokkenheid en maatwerk voor iedereen van jong tot senior, beginner, gevorderd of toptennis. Ons product zal u versteld doen staan!

Schrijf u snel in op www.vanhaltennis.nl