Zomerchallenge op Hanenburg

Dit jaar doen we mee aan de landelijke campagne van de KNLTB om in de zomer nieuwe leden te werven. De Zomerchallenge. Mocht je iemand kennen wiens sport in de zomer stil ligt, vraag ze om lekker  te komen tennissen!

HTV Hanenburg houdt Zomer Challenge

Maak kennis met tennis

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 560.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging. Thijs ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Zomer Challenge. Hij kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij de gehele zomer buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. Iedereen kan meedoen, deze zomer bij HTV Hanenburg. Doe je ook mee?

Voor 75 euro kan iedereen de zomermaanden juli en augustus onbeperkt tennissen op de banen van HTV Hanenburg aan de Daal en Bergselaan en daarnaast drie clinics volgen bij de trainers van Van Hal Tennisschool. Ook kunnen Zomer Challengers deelnemen aan de wekelijkse rackettrekavonden op woensdag, een eindtoernooi en in september aan de clubkampioenschappen.

Aanmelden kan via nieuws@hanenburg.com