Voorjaarscompetitie 2024

Komende periode kunnen jullie je weer opgeven voor de voorjaarscompetitie van 2024.

Beste Hanenburgers, 

Komende periode kunnen jullie je weer opgeven voor de voorjaarscompetitie van 2024. Dit kan individueel of per team. Als je je als team op wil geven, dan kan de captain een mail sturen naar: competitie@htvhanenburg.nl. Hierin geeft de captain aan op welke dag en welke competitiesoort het team wilt spelen. Je speelt in principe in de klasse die het team het jaar ervoor ook heeft gespeeld of wordt als nieuw team ingedeeld in een passende klasse. Het kan voor een bestaand team afwijken indien het team kampioen is geworden (gepromoveerd) of bij de laatste 2 is geëindigd (gedegradeerd). Mocht je zelf een andere klasse voor ogen hebben, dan horen we dat als TC graag, dan vragen wij een promotie/degradatieverzoek aan. 

Mocht je geen team hebben, kun je je uiteraard ook inschrijven. In dat geval geef je al je beschikbare speeldagen en voorkeuren aan, zodat wij een passend team kunnen vinden voor je! 

Dan tot slot: 

In de bijlage staat een overzicht van de speeldata en van de keuzemogelijkheden. De inschrijving loopt t/m vrijdag 22 december. 

Met sportieve groet, 

De TC 

Geef een reactie