Clubkampioenschappen Single en GD 2021

Van maandag 6 september tot en met zondag 12 september vonden de clubkampioenschappen plaats voor de single en voor een nieuw onderdeel: de gelegenheids gemengd dubbel.

Bij de heren zoals altijd voldoende animo. Bij de dames helaas wat minder, maar er zijn leuke sheetjes en pouletjes gemaakt en iedereen heeft hard gestreden! Wat leuk dat er zoals we gewend zijn van HTV Hanenburg altijd weer toeschouwers zijn bij elke wedstrijd, wat het altijd leuker maakt voor de singelaars!

De gelegenheids gemengd dubbel was uiteindelijk een mooi succes! Na het individueel inschrijven zijn er zoveel mogelijk duo´s gemaakt van beginners en nieuwe(re) leden met gevorderden. Ons idee was dat zo nieuwe leden meer mensen leren kennen en wat meer betrokkenheid voelen bij de vereniging, en dat beginners een indruk krijgen van wat HTV Hanenburg voor een vereniging is, hoe een tenniswedstrijd gespeeld wordt, en of men het leuk vindt om verder de tennissport te ontdekken. Gelukkig hebben we hier veel positieve reacties op gekregen! 

Bij deze bedankt aan de beginners die de uitdaging aanzijn gegaan! Het was spannend maar hopelijk vonden jullie het gezellig en leerzaam en hebben jullie meer leden en nieuwe tennismaatjes leren kennen! En bedankt aan de gevorderden die het leuk vonden om beginners en nieuwe leden mee te nemen, en hun ervaring en enthousiasme wilden delen!

We kijken terug op een geslaagde week, met veel nieuwe ontmoetingen, gezelligheid, borreltjes, leuke, mooie en spannende potten en veel publiek. Op naar de volgende clubkampioenschappen van 2022!!

 
 
 
 
 
 
Sportieve groet
De AC