Clubkampioenschap Dubbel 2023

Beste Hanenburgers, 

Wie wil er clubkampioen worden en vereeuwigd worden op een Hanenburg cup? Iedereen toch wel?! Dan is er vanaf nu de mogelijkheid om in te schrijven voor de HTV Hanenburg dubbel. Deze gaan plaats vinden van zaterdag 1 juli tot en met de finale dag op zondag 9 juli. In het voorweekend van 1 en 2 juli wordt er gespeeld afhankelijk van het aantal inschrijvingen en weersvoorspellingen. We hopen dat er schitterend weer op komst is en dan vooral in die week, regen mag er vallen maar dan wel ’s nachts 😉

Je kan je inschrijven in 2 onderdelen met een partner naar keuze. Zit er in de speelsterkte tussen de spelers een te groot verschil dan word je automatisch in de hoogste sheet/poule ingedeeld. De deadline van inschrijven is dinsdag 27 juni 2023 18.00 uur. Kosten per onderdeel zijn €11,50 welke bij inschrijving per ideal direct betaalt kunnen worden. Wij accepteren geen contant geld meer en er kan ook niet gepind worden. E.e.a qua regelement staat ook vermeld als je je inschrijft op toernooi.nl Je kan je inschrijven via onderstaande link:  

Natuurlijk hebben we ook een ”klein” groot feesje op vrijdag avond 7 juli waar iedereen van hanenburg bij mag en kan zijn…..niet te missen dus! 

Sportieve groet,
Sandrine en haar Koningen Robin & Remie