Het Park Hanenburg

Tennis park Hanenburg is in 1927 opgericht door de familie Delboy. Als liefhebbers van de tennissport ziet de familie er nog steeds op toe dat tennis hoog in het vaandel staat. Bovendien blijft het gemoedelijke karakter van het park behouden.

Hanenburg staat dan ook bekend om de uitstekend onderhouden gravelbanen waarop het heerlijk tennissen is. Weer of geen weer, er kan altijd worden gespeeld op de all weather banen. De baanverlichting zorgt er tijdens de donkere maanden voor dat er nog lang door getennist kan worden.

Hanenburg is een kleinschalig tennispark met dertien banen, heel overzichtelijk en altijd netjes verzorgd. Tennissers voelen zich snel op hun gemak.

Tennis Park Hanenburg is een uniek gelegen, groen en sfeervol tennispark in de Bosjes van Pex. Het park heeft 13 gravel en All Weather Smash Court tennisbanen en een rijke historie. Heerlijk beschut tussen de hoge bomen van het bos en allemaal met verlichting. De fulltime groundsman doet er alles aan om de banen in top conditie te houden, waardoor de kwaliteit van de banen altijd meer dan uitstekend is.

Vanuit het gezellige clubhuis met dito gastheren- en dames kijk je uit over ons park en is er altijd tijd voor een drankje, iets lekkers te eten, op de menukaart staat een uitgebreid assortiment. Ook een goed gesprek met de diverse leden en bezoekers zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt.. Op het terras kom je heerlijk bij na een tennisles, een tenniswedstrijd of een gezellige middag/avond op de baan. Kom je alleen kijken of van het uitzicht genieten? Iedereen is altijd welkom!