Commissies

Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, zo ook niet HTV Hanenburg. Onze club heeft een grote groep actieve leden die met veel plezier alle evenementen, toernooien en competities draaiende houden. Onderstaand vind je de mensen die zich inzetten om HTV Hanenburg de gezelligste tennis vereniging van Den Haag te maken.


Activiteitencommissie
ac@htvhanenburg.nl
Sandrine Gutteling (vz)
Robin Barnasconi
Remie Dayala
Sandra Fleischeuer

Van een tennistoernooi met een grappig thema tot een klaverjastoernooi, van toernooien tot feestavonden met leden die live zingen, onze AC draait haar hand nergens voor om.

Jeugdcommissie
jeugd@htvhanenburg.nl
Janine Janssen (vz)
Peter Bloemsma

De JC organiseert alle evenementjes voor de jonkies van de vereniging en zorgt er altijd voor dat de aankleding goed is. Tijdens de competitie staat het fruit en uiteraard ook wat snoep klaar voor alle deelnemers en bijna wekelijks staan ze met de kinderen op de baan om te oefenen.

Technische commissie
competitie@htvhanenburg.nl
Thomas van Sas (vz)
Wil Janssen
Fred Burggraaf

Thomas en zijn commissiegenoten organiseren alle vormen van competitie voor de leden. En het merendeel van de leden speelt competitie, dus twee maal per jaar een flinke klus. Ook ondersteunen ze alle captains tijdens de KNLTB competitie.

Kascommissie

Jos kouwenhoven
Remie Dayala

Elk jaar checkt de kascommissie het financiƫle beleid van de vereniging. Samen met de penningmeester lopen zij alles na.

Website commissie
webmaster@htvhanenburg.nl
Niels Bolt
Brenda Bodmer

De commissie achter deze website. Deze leden bouwen en beheren het online orgaan van HTV Hanenburg. Ook houden zei zich bezig met diverse andere vormen van communicatie binnen de club.