HTV Hanenburg tarieven lidmaatschap tennis Den Haag

Zomer Challenge 2023

Ben je op zoek naar een geweldige tenniservaring deze zomer? Zoek niet verder, want onze Zomer Challenge biedt precies wat je nodig hebt! Met onbeperkt tennis, de kans om onze club beter te leren kennen en deel te nemen aan een scala aan clubactiviteiten en KNLTB-toernooien, is dit de perfecte gelegenheid om je tennisvaardigheden te verbeteren en plezier te hebben met gelijkgestemde spelers. 

Maar tennis is meer dan alleen het spel op zich. Bij HTV Hanenburg geloven we ook in het bouwen van een hechte tennisgemeenschap. Daarom organiseren we verschillende clubactiviteiten, zoals de spannende clubkampioenschappen en het populaire rackettrekken op woensdagavond. Dit is je kans om nieuwe mensen te ontmoeten, tennispartners te vinden en de opwinding van de competitie te ervaren. Onze evenementen bieden plezier en vriendschap voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

Als kers op de taart kun je ook deelnemen aan toernooien georganiseerd door de KNLTB, want je krijgt je eigen KNLTB-nummer. Dit stelt je in staat om je vaardigheden te meten met andere getalenteerde spelers uit de regio en mogelijk zelfs prijzen te winnen. Of je nu een serieuze wedstrijdspeler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, onze club staat klaar om je te ondersteunen bij je tennisambities.

Kortom, met de Zomer Challenge bij HTV Hanenburg krijg je de mogelijkheid om onbeperkt te tennissen, onze levendige tennisgemeenschap te ontdekken en deel te nemen aan spannende clubactiviteiten en KNLTB-toernooien. Kom en ervaar zelf waarom onze club zo geliefd is bij tennisliefhebbers van alle niveaus. Meld je vandaag nog aan en laat de zomer van 2023 jouw beste tennisseizoen ooit worden!

Alle voordelen!

  • In juli en augustus onbeperkt tennissen
  • KNLTB lidmaatschap
  • Onbeperkt tennissen wanneer het jou uitkomt
  • Meedoen aan onze alle clubactiviteiten
  • Elke woensdagavond vanaf 19:30 uur rackettrekken
  • En dat voor maar €50!

Bij vragen; mail ons! ledenadministratie@htvhanenburg.nl