HTV Hanenburg tarieven lidmaatschap tennis Den Haag

Tarieven

Tarieven 2023
Op deze pagina vind je de actuele tarieven voor onze vereniging. Voor een lidmaatschap die in de loop van het jaar ingaan, wordt een bedrag naar rato berekend.

Het lidmaatschap bij HTV Hanenburg is exclusief KNLTB bijdrage van €20, waardoor je deel kunt nemen aan de open toernooien, de competitie en je valt onder de collectieve ongevallenverzekering van de bond. 

Wij maken jeugd tennis toegankelijk!
Daarom is het lidmaatschap* van onze vereniging gratis voor alle kinderen tot 12 jaar, die op ons park tennisles hebben of waarvan een familielid lid is van onze vereniging. Ook is het lidmaatschap voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar het eerste seizoen gratis. 
* Dit is exclusief €20 KNLTB bijdrage per jaar, dit is elk tennissend lid verplicht. Het lidmaatschap bij de vereniging is gratis. 

Senioren
(> 24 jaar)
€260
Jonge Senioren
(18 t/m 23 jaar)
€130
Junioren
(12 t/m 17 jaar)
€80
Mini’s
(7 t/m 11 jaar)
€60
Mini’s
( t/m 6 jaar)
€15
Winter kaart Smash-Court
(1-nov. t/m 01-mrt)
€60,-
Daluren Lidmaatschap
ma-vrij 08.30-14.30 & 21.30-23.00
za-zo 09.00-17.00
€190
KNLTB bijdrage€20

Tennissen bij HTV Hanenburg met de Ooievaarspas!
HTV Hanenburg is aanbieder voor houders van de Ooievaarspas. Deze Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen. .

Meer informatie over de Ooievaarspas en het aanbod van HTV Hanenburg voor Ooievaarspashouders staat op de site van de Ooievaarspas. Interesse in een lidmaatschap met of zonder lessen via deze pas? Neem hier contact met ons op of kom langs op ons gezellige park!

Volwassenen met een Ooievaarspas
Voor iedereen van 18 jaar en ouder hebben we twee opties: of alleen een lidmaatschap of een lidmaatschap met inloop tennislessen*. De inloop tennislessen zijn op vrijdagavond en vinden plaats van begin april tot eind september, de zomervakantie uitgezonderd. In totaal zullen er per seizoen 18 lessen gegeven worden.

Met het lidmaatschap kun je bovendien elke woensdagavond meedoen met de rackettrek, een prettige avond om heel relaxed kennis te maken met veel leden en lekker dubbelwedstrijdjes onderling te spelen. Je kunt natuurlijk ook alleen voor het lidmaatschap van HTV Hanenburg kiezen, de lessen zijn geen verplichting.
*Deze les gaat door bij drie volwassenen of meer.

Jeugd met een Ooievaarspas
Kinderen t/m 17 jaar kunnen een compleet seizoen tennissen bij HTV Hanenburg en 18 tennislessen* volgen. De lessen vinden plaats van begin april tot eind september, de zomervakantie uitgezonderd. Van begin april tot de kerstvakantie kan er vrijgespeeld worden. Het lidmaatschap van de landelijke bond, KNLTB, hoort bij het pakket. Ook deelname aan activiteiten en competitie behoren tot de mogelijkheden.
*De lessen gaan door wanneer er een groep is van minimaal 4 kinderen die met elkaar kunnen trainen.