Lessen

Iedereen kan leren tennissen! Niet voor niks is tennis de op één na populairste sport van Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 600.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Wij begrijpen heel goed waarom, je hoeft namelijk geen Nadal of Williams te zijn om met veel plezier te beleven op de tennisbaan. Door het volgen van lessen verleg je je grenzen en blijf je jezelf ontwikkelen.

Ons Les Aanbod

Op Hanenburg worden de lessen verzorgd door Van Hal Tennis. Van Hal Tennis staat voor passie, motivatie, betrokkenheid en maatwerk voor iedereen van jong tot en met senior, beginner, gevorderd en toptennis. Je kunt er terecht voor alle denkbare tennislessen, van groepslessen tot privélessen.

Bij Van Hal Tennis vinden ze het erg belangrijk om te luisteren naar jouw wensen. Iedereen staat op een ander punt in zijn/haar tenniscarrière en heeft dan ook andere behoeften. In overleg komen ze samen tot een plan om jouw tennisspel te verbeteren.

Dit sportprogramma is een combinatie van de sporten tennis, voetbal en hockey. Het doel is kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de drie grootste sporten van Nederland.  

Dit doen wij door te werken met speciaal aangepaste materialen die gemaakt zijn voor deze leeftijd. Je moet hierbij denken aan aangepaste rackets, hockeysticks en voetballen maar ook verschillende soorten ballen en veel meer materialen om kinderen te leren omgaan met balbanen en anticipatie.  

Een tennisprogramma voor de jongste kinderen. Hierbij wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de basismotoriek voor elke sport.  Een veilige omgeving waarbij gewerkt wordt aan sociale vaardigheden, plezier hebben in sport en klaar te stomen voor de tennisbaan.  

Deze tennislessen worden gebracht naar een hele andere dimensie. Door in de belevingswereld te stappen van de jonge kinderen zorgt Minitennis ervoor dat er structuur, plezier en fantasie zit in elke les. Door gebruik te maken van luister en werk stippen weten de kinderen wat er van hen verwacht wordt. Tijdens de les zullen er rackets beschikbaar zijn, aangepast aan de leeftijd. 

Voor de jeugdspelers van 13 t/m 17 jaar heeft Van Hal Tennis voor alle niveaus tennistrainingen. Wij zullen samen jouw doelen vaststellen en behalen.  

De trainer zal samen met de speler doelen maken die haalbaar zijn voor korte en lange termijn. Hier kan dan naartoe gewerkt worden in de situatie die daarbij past. 

Volwassenen training ongeacht je niveau. Ben je een beginner, gevorderd, recreatief of wedstrijdtennisser? Van Hal Tennis biedt op elk niveau dezelfde kwaliteit training. 

Een team van gediplomeerde en ervaren leraren zullen samen met jou doelen maken om je niveau te verbeteren en vooral veel plezier te halen uit deze mooie sport. Alle soorten lessen zijn mogelijk van groepslessen tot privé-trainingen. Ons team zal er alles aan doen om jouw spel te verbeteren. In de groepslessen zullen de leraren rekening houden met de individuele doelen van de spelers.  

Privé of in duo’s trainen biedt een goede mogelijkheid om nog dieper in te gaan op je eigen slagen en andere vaardigheden. Een meer individuele aanpak zorgt ervoor dat je spel net even dat extra zetje krijgt om de volgende stap te zetten.  

Privé en duo trainingen kunnen zowel in serie of als losse les afgenomen worden. 

Tennisles Den Haag Van Hal Tennis

Bij Van Hal wordt iedereen beter!’