Leden Informatie & Nieuws

Nieuwsbrief
Wij versturen wekelijks een digitale nieuwsbrief naar alle leden en anderen die hebben aangegeven graag op de hoogte te zijn van onze vereniging. 

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief kan via nieuws@htvhanenburg.nl. Ook als jullie leuke info hebben voor de nieuwsbrief, kan dit naar dit e-mailadres. We hopen dat jullie de nieuwsbrief ook mooi vinden en deze met grote regelmaat zullen lezen om volledig op de hoogte te blijven van het wel en wee bij onze vereniging.

Whatsapp groepen
Via de ledenadministratie kun je je aanmelden voor de HTV Hanenburg Whatsapp groepen. Voor het rackettrekken op woensdag hebben we een aparte Whatsapp groep.

Afhangbord
Snel en overal een baan reserveren: het kan via de KNLTB ClubApp. Selecteer als lid de gewenste baan en tijd vanuit de actuele baanbezetting in de ClubApp. Nodig een maatje of een introducé uit en je bent klaar om te gaan spelen!

Opzeggen
Mocht je van vereniging willen gaan veranderen, dan horen we dat graag voor 1 november van dat jaar. We zien je uiteraard liever niet gaan, maar we zullen je afmelding direct verwerken.

Lidmaatschap
De factuur voor het komende speeljaar komt over het algemeen eind november, begin december van het voorgaande jaar. We spelen van 1 april tot de kerstvakantie op de clubbanen. Van 1 januari tot 31 maart biedt het park de mogelijkheid voor wie wil om op de smashcourt banen door te spelen (kosten 60 euro).