H.T.V. Hanenburg organiseert een middag PADEL!

In deze regenachtige wintermaanden leek het ons leuk om voor de afwisseling een middag padel te organiseren. In de vorm van een toernooitje, in meerdere rondes, zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterkte, van beginners tot gevorderden, bij een mooie indoor locatie. We sluiten de middag gezellig af onder het genot van een drankje en een hapje. 

Wat: indoor padel toernooi + afsluitend een drankje met bittergarnituur   

Wanneer: Zondag 19 februari 2023 

Hoe laat: Aanwezig om 13u30. Einde rond 17u30/18u. 

Kosten: € 25 pp. Vooraf online bij de inschrijving te voldoen. Excl rackethuur : €3,50 per racket. 

Waar: Plaza Padel (Cobbenhagenstraat 2A) in Rijswijk

Wat is padel? 

Wie kent het niet? De snelst groeiende sport in Nederland, en een snel balspelletje! Een racketsport, die overeenkomsten heeft met tennis, maar ook veel verschillen! Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi met hekwerk en glazen wanden moet je op alles voorbereid zijn. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. 

Voor meer informatie en filmpjes kijk hier: https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/ontdek-padel/wat-is-padel/

Kleine introductie clinic 

Lijkt het je leuk om mee te doen maar heb je nog nooit gepadeld en wil je wat basis beginselen leren? Dan bieden we je aan op je op te geven voor een kleine kosteloze introductie clinic! Als je dit doet, dan begin je een half uurtje eerder, om 13u30 / aanwezig om 13u). 

Goed om te weten 

Padel is een snelle racketsport waarbij rennen, draaien, actie- en reactievermogen belangrijk zijn! Je speel het in dubbelvorm. Geef je daarom als koppel op.  Padel is een actieve sport, in deze binnen locatie kan je zeker een korte broek en shirt aandoen. 

Plaza Padel ligt op ongeveer 20 min rijden vanuit HTV Hanenburg. Je zorgt zelf voor vervoer. Probeer zoveel mogelijk samen te rijden, met bijvoorbeeld je dubbelpartner, of met andere mensen waarvan je weet dat ze gaan! 

Aanmelding uiterlijk 31 januari 2023 + betaling vooraf 

Lijkt het je leuk om mee te doen?! Schrijf je in uiterlijk op 31 januari 2023. Klik op de link in de nieuwsbrief van19 januari, dan kom je direct terecht op de inschrijfpagina! Kan je deze niet vinden, stuur dan een mail naar ac@htvhanenburg.nl en we sturen de link door.

We hebben een aantal banen gereserveerd. Zodra de max is bereikt: VOL = VOL! 

Het spreekt voor zich, maar voor de zekerheid geef op de inschrijfpagina aan: 

Ø Wie: je eigen naam en de naam van je dubbelpartner + 1 e-mailadres 

Ø Inschrijving: Klik op het plus tekentje zodat er ‘1’ staat. €50 voor beide spelers, want je schrijft je als dubbel in. 

Ø Racket nodig? Klik op het plus tekentje om aan te geven hoeveel rackets jullie willen huren à €3,50 per racket. Als jullie allebei al een racket hebben: 0. Alleen voor jou (1), of alleen voor je partner (1) of voor beide (2). Dit bedrag komt direct bij de inschrijving erbij. 

Ø Introductie clinic: Klik op het plus tekentje om aan te geven wanneer jij of je partner (1) of jullie beide (2) willen meedoen aan de korte (gratis) introductie clinic voorafgaand. 

Aangezien padelbanen snel vol zitten, hebben wij de banen alvast gereserveerd, maar wij moeten deze ook van tevoren bevestigen (of kosteloos kunnen annuleren). Daarom vragen we jullie om de betaling voor deze activiteit voorafgaand te voldoen. Dit gebeurt direct bij de inschrijflink. 

Let op, de inschrijving is per koppel, dus de betaling ook: je betaalt dus €50 voor een dubbelkoppel voor het meedoen (+ evt racket huur). Stuur onderling een tikkie en dan is het geregeld! 

Mocht je na de betaling toch onverhoopt niet meer kunnen meedoen, dan vragen we je om zelf een vervanger te vinden zodat je partner niet alleen is. Als dit lastig is, neem contact met ons op, dan helpen we jou hierbij! 

We zien je aanmelding tegemoet en zien jullie dan op zondag 19 februari bij Plaza Padel! 

Met sportieve groet, 

De AC