De jeugd mag weer tennissen!

De toestemming van de gemeente is binnen, de KNLTB heeft alle clubs voorzien van de tennisprotocollen voor de jeugd en ons tennispark is helemaal gereed om jonge tennissers te ontvangen! Vanaf donderdagmorgen 30 april is tennispark Hanenburg weer geopend voor jeugd t/m 18 jaar en wel van 09.00 uur tot 17.30 uur op de doordeweekse dagen. In het weekend is het park voorlopig nog gesloten.

Bij binnenkomst ziet iedereen direct de maatregelen, met linten is aangegeven hoe je naar de baan loopt en hoe je weer vertrekt, alles om ruimte afstand van elkaar te houden. Voor de lessen nemen Mark en Dennis met iedereen contact op om lessen te plannen, aangezien de vaste trainingstijden nu wellicht niet voor iedereen uitkomen.

Let wel; ouders mogen niet op het park, zij krijgen bij het toegangshek alle informatie mee. De JC zal regelmatig aanwezig zijn op het park om de jonge jeugd t/m 12 jaar op te vangen. De ouders van de kinderen worden via de app op de hoogte gehouden van de momenten waarop er onder begeleiding gespeeld kan worden.

Voor de kinderen t/m 12 jaar: Kom niet eerder dan 10 minuten voor je afspraak, haal bij de eerste keer je pasje op in de winkel, voor op afspraak vrijspelen meld je je bij de aanwezige van de Jeugdcommissie, volg de aangegeven lijnen, neem zelf een bidon met water mee, ga thuis nog even naar het toilet want op de club is in principe het gehele clubhuis dicht.

Voor de kinderen van 13 t/m 18 jaar die komen spelen: Kom niet eerder dan 10 minuten voor je afspraak, haal bij de eerste keer je pasje op in de winkel, voor vrijspelen hoor je daar welke baan voor jou is, toon in het vervolg daar je afhangpas, volg de aangegeven lijnen, neem zelf een bidon met water mee, ga thuis nog even naar het toilet want op de club is in principe het gehele clubhuis dicht en let goed op en houd 1,5 meter afstand!!

We gaan weer voorzichtig de eerste stappen maken. Houd je aan de regels en geniet van het weer kunnen tennissen!

regels corona